Ju prezentojmë TAKVIMI PËR NË ZVICËR Mobile APP i dizajnuar për njoftimin e saktë të namazeve, sipas kalkulimeve të sakta te DAIGS. Pranoni njoftime në kohë reale për çdo namaz. Përzgjedhni qytetin tuaj dhe pranoni njoftimet sipas xhamisë tuaj. DAIGS ju dëshiron një navigim të lehtë me Takvimi CH APP. App Store Google Play

Projekt i sponzoruar nga KMSHZ

Komuniteti Musliman Shqiptar në Zvicër.

PËRSHKRIM

Çka ofron Takvimi CH ?

Takvimi për në Zvicër furnizohet sipas kalkulimeve tona të sakta kohore, për të gjitha qytetet e Zvicrës. Ka të integruar edhe sistemin Push Notification, ju njofton paraprakisht per secilin namaz, si dhe është në dy gjuhë: shqipe dhe gjermane.

46Qytete të Zvicrës
12Ditë të shënuara fetare
LLOGARITJA

TAKVIMI I SAKTË

Llogaritja e kohëve të namazit është përgaditur sakt sipas llogaritjeve te KMSHZ (Komuniteti Musliman Shqiptarë në Zvicër). Janë mirë të precizuara të gjithë qytetet varësisht nga pozita gjeografike dhe lindja e diellit.

  • Lehtë i përdorueshëm
  • PUSH Njoftime
  • Në gjuhe Shqipe dhe Gjermane
  • Dizajn interaktiv
  • Ditët e shënuara fetare
  • Për çdo qytet të Zvicrës
Na kontaktoni

Na shkruani, për çfarëdo sugjerimi, komenti apo vlersimi.

    Shkaro

    InshaAllah Namaz të pranuar me Takvimi CH APP